Intresseanmälan

Ange din e-postadress nedan så återkommer vi till dig med mer information kring Plannica Relay och hur vi kan hjälpa just dig!

Ange en korrekt e-postadress, tack!

Ny samarbetspartner: Refero revision AB

Det är med stor glädje att få presentera vårt samarbete med Refero revision AB, där Business Vision kommer få förvalta en skräddarsydd version av Plannica Relay, Refero Web Service (RWS), tillsammans med Refero för att erbjuda deras kunder en webbtjänst där de kan konsumera analyser, rapporter och tjänster.

RWS är en kundportal, där Refero erbjuder analyser och interaktiva rapporter för ökad kontroll och ökade marginaler vad gäller verksamhetens inköp. Förutom högre kontroll och marginal tar RWS pulsen på hur system och rutiner fungerar i verkligheten och ser även till att moms blir rätt samt kan identifiera risker som ännu inte löst ut.

"Med RWS kommer vår produktivitet öka med 25%. Tid som vi kan lägga på själva analysen istället för konvertering och kategorisering, som i sin tur leder till högre beslutsvärden till våra kunder och större möjlighet för oss att utveckla vår metodik."
- Lars Fyhr, delägare, Refero

Om Refero revision AB

Refero är specialister på att identifiera och korrigera felaktigheter i kapitalflöden, och arbetar med att återinföra dolt kapital till deras kunder. Deras analys skapar möjligheter till förbättring och kvalitetssäkring av kapitalflöden och rutiner kring dessa.

Refero grundades 2005. Sedan dess har de stadigt ökat deras kundkrets i takt med att fler och fler har upptäckt möjligheterna med deras tjänst. Idag är de den ledande aktören i Norden inom deras bransch. Refero är ett svenskt och helt oberoende företag som är helägt av personalen. Hos dem får du ett personligt bemötande av engagerade medarbetare med största integritet och gedigen specialistkunskap.

För mer information kring Refero och hur de kan hjälpa er organisation med att finna dolda tillgångar, besök gärna www.refero.se.